Избери дестинация

Място за поставяне на палатка или каравана за двама + ползване на кухня и други удобства в най- новия къмпинг 7 Lakes, Сапарева баня

Оферта от VipOferta

Цена от:

12 лв.
оферта от: Виж всички оферти
Място за поставяне на палатка или каравана за двама + ползване на кухня и други удобства в най- новия къмпинг 7 Lakes, Сапарева баня

За хората, обичащи свободата, приключенията, природата и пътешествията, за любителите на къмпинг туризма и почиващи с палатки, кемпери и каравани, нов къмпинг отваря врати в гр. Сапарева баня.
В подножието на величествената и магична Рила планина и с директен достъп до един от най-големите и чисти плажове в Сапарева баня, Минерален комплекс „Плажъ”, новоизграденият къмпинг дава силна заявка да се превърне в къмпинг от висок клас и стандарт в нивото на оборудване и обслужване.  Локацията е перфектна за спа туризъм, планински, културен и исторически туризъм, с множество екопътеки и ски писти в близост и удобна отправна точка към много от забележителностите в района. Комплексната услуга, която къмпинга предлага, го прави не само място за лагеруване и престой, а място, което ще ви накара да останете и да идвате отново и отново.

1. Място за палатка: 12лв.
2. Място за каравана стандарт 60 - 80кв. м: 26лв.
3. Място за каравана премиум 80 - 100кв. м: 30лв.
Важи от 07 до 25 септември

4. Място за палатка: 14лв.
5. Място за каравана стандарт 60 - 80кв. м: 34лв.
6. Място за каравана премиум 80 - 100кв. м: 38лв.
Важи от 01 август до 06 септември

ВИП ваучерът е за двама и включва:

  • Престой за палатка или една каравана или кемпер
  • Достъп до ел. Енергия /16А/ и питейна вода
  • Достъп до санитарни помещения
  • Достъп до оборудвана кухня
  • Безжична интернет връзка /Wi-Fi/
  • Туристическа такса и ДДС
  • Директен достъп до Минерален комплекс „Плажъ”, с ползване на 50% намаление от входната такса за дните от понеделник до петък вкл.


Към офертата
Разгледай подобни оферти:

Абонирайте се за ексклузивни оферти!

Бъдете първи като ги получите в своята поща.