Избери дестинация

Почивка в хотел VIVA WYNDHAM DOMINICUS BEACH 4*, Ла Романа, Доминикана от октомври до декември 2021. Чартърен полет от София + 7 нощувки на човек на база All Inclusive!


Цена:

2543 лв.
почивка от: Виж всички оферти
Почивка  в хотел VIVA WYNDHAM DOMINICUS BEACH 4*, Ла Романа, Доминикана от октомври до декември 2021. Чартърен полет от София + 7 нощувки на човек на база All Inclusive!

За първи път имате възможност да пътувате с директен чартърен полет от София до Доминиканска Република – свят на екзотиката и мечтите, на безкрайните плажове с белоснежен пясък, ласкавото море, рошавите палми и опияняващия карибски ром. Страната живее в ритъма на бачата и салса и приканва да събудите сетивата си.

Ла Романа е един от 10-те най-големи градове и е близо до Сан Педро де Макорис, националната столица Санто Доминго де Гусман, Баяхибе, Доминик, Каса де Кампо и нарастващият брой голф курорти, които заобикалят района. Мястото е невероятно красиво и подходящо за почивка. Могат да се практикуват най-разнообразни активности: гмуркане, шнорхелинг, разглеждане на забележителности и много други.

Христофор Колумб е смятал Доминикана за най-красивата земя, на която е стъпвал човешки крак и трудно можем да не се съгласим с него.

Потопете се в жизнерадостната атмосфера, където всеки ден е празник с Онекс Тур.Към офертата
Разгледай подобни оферти:

Абонирайте се за ексклузивни оферти!

Бъдете първи като ги получите в своята поща.